Συνάντηση με τον πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου Δωδεκανήσου.



Ο υποψήφιος Δήμαρχος Ροδίων  Δημήτρης Κρητικός, συνοδευόμενος από τα μέλη της παράταξης «Ρόδος Αξιών», Γιώργο Σάββενα Αρχιτέκτονα, Κώστα Χριστόπουλο Πολιτικό Μηχανικό, Ανδρέα Φυλτζανίδη βιοτέχνη, Εκρέμ Κοτζά βιοτέχνη και Μηνά Ηλιακώστα κατασκευαστή, στο πλαίσιο ενημέρωσης από τους φορείς του τόπου  επισκέφτηκαν το Λιμενικό Ταμείο Δωδεκανήσου.

Εκ μέρους του Λιμενικού Ταμείου εκτός από τον Πρόεδρο Μιχάλη Χριστοδούλου συμμετείχαν στην ενημέρωση οι:
Αντώνογλου Εμμανουήλ Δ/ντης Οικονομικών-Διοικητικών Υπηρεσιών.
Δεληγιάννη Μαρίκα Αν. Προϊσταμένη Τεχνικών Υπηρεσιών,
Ντόκος Παναγιώτης σύμβουλος ασφαλείας λιμένα.
Φιλίππου Φίλιππος στέλεχος Τεχνικής Υπηρεσίας.

Ενημερώθηκαν από τους παραπάνω, για θέματα που άπτονται της λειτουργίας του Λιμενικού ταμείου, των εν εξελίξει  όσο και των μελλοντικών έργων στην περιοχή ευθύνης του.
Μετά από εκτενή παρουσίαση και ανάλυση, διαπιστώθηκε  το μεγάλο μέγεθος, όσον αφορά τον προϋπολογισμό και τη σημαντικότητα για τον τόπο των έργων αυτών.
Τα έργα αυτά θα εκσυγχρονίσουν τις υφιστάμενες υποδομές, παρέχοντας λειτουργικότητα, ασφάλεια και εξελιγμένες υπηρεσίες στα λιμάνια μας.

Έγινε αμοιβαία αποδεκτό ότι το Λιμενικό Ταμείο Δωδεκανήσου, θα πρέπει να γίνει η αιχμή του δόρατος στην ανάπτυξη της περιοχής μας.
Για τον λόγο αυτό θα πρέπει να αντιμετωπισθούν προβλήματα που έχουν να κάνουν με την υπό στελέχωση, με το συντονισμό και με το χρόνο ωρίμανσης των έργων .
Εξίσου όμως σημαντική, είναι η διαρκής επιστημονική συνδρομή φορέων και ενημέρωση δημοτών, ώστε το παραγόμενο αυτό έργο να αποκτά μεγαλύτερη αξία.

Για τη «Ρόδος Αξιών» τα σημαντικά αυτά έργα δεν ανήκουν σε καμία παράταξη, παρά μόνο στους πολίτες.
Στόχος μας είναι στο μέλλον, όχι μόνο να συμβάλλουμε εποικοδομητικά με τις προτάσεις μας,  αλλά και να συνεχίσουμε τη μεγάλη αυτή προσπάθεια, από οποιαδήποτε θέση ευθύνης, ο ροδιακός λαός μας κατατάξει.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ας μην αφήσουμε να χαθεί αυτή η ευκαιρία…

Βασικοί άξονες του προγράμματος μας.

Βιογραφικό